Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/skovsmad.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/skovsmad.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/skovsmad.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Om Skovs Mad – Skovsmad

Om Skovs Mad

Med mere end 30 års erfaring indenfor branchen...

Med mere end 30 års erfaring indenfor branchen...
Skovs Mad/Skovs catering og kantineservice er ejet af Peter Skov og er en dansk ejet virksomhed.

Peter Skov er uddannet kok og tjener og har mere end 30 års erfaring inden for hotel, restaurant og kantinebranchen. Denne interesse blev skabt, da han i sine drengeår gik og bemærkede mormors glæde ved madlavningen og det at ”koge” til husets gæster.

Glæden ved at lave mad er det skønne ved at arbejde med sunde, friske råvarer som gerne må komme fra nærområdet, således at vi derigennem får støttet op om lokale producenter og avlere. Hovedparten af vores produktion er gode hjemmelavede måltider, syltning til forrådskammeret og hjemmebag hvad angår både brød og kager.

Holdninger til maden...
Hos Skovs Mad sætter vi det at lave mad af gode og ærlige råvarer højt, da det netop er denne holdning til faget, der gør, at vores kunder/gæster bemærker os og den kvalitet, som vores mad har.

For os er det vigtigt at støtte op om lokale producenter og avlere, da dette er med til at udbrede de danske kvalitetsproducenters tanker og idéer til madlavningen og alles private indkøb.

Vi ved, at mange af de gode gårdbutikker, som kigger frem i denne tid, har rigtigt meget at byde på. Dem bør vi alle støtte op om. Friske råvarer gør forskellen på det gode måltid, og det er en stor glæde ved at arbejde med de friske råvarer.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.