Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/skovsmad.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Fest & diner transportable – Skovsmad

Fest & diner transportable

Mad ud af huset - Ingen opgave er for stor til os

Skovs Mad har stor erfaring i madlavning til festlige lejligheder. Derfor kan vi lave lige netop den menu, som du ønsker til den festlige dag. Dine ønsker er vores udfordring og glæde, og sammen når vi det succesfulde arrangement.

Appetitvækkere og inspiration

Lad dig inspirere af vores menuforslag til Tapasbuffet, klassiske retter til festen, grillarrangementer, buffetter og sæsonmenuer. Vi har ikke færdigsyede produkter men vil gerne i dialog med dig og sammen finde lige netop den menu og det arrangement, som du ønsker.

Mere end mad til festen...

Skovs Mad er mere end bare mad. Vi kan være behjælpelige med alt til jeres fest, både hvad angår duge og servietter i mange forskellige farver og har kontakt til lokale blomsterkunstnere, som er klar med et godt tilbud til jer. Desuden har vi et større og varieret udbud af vine til jeres arrangement - og tager naturligvis uåbnede flasker retur.

Kontakt os og hør mere!