Inspiration fra min mormors køkken
Fordi det er kendte klassikere behøver det jo ikke være gammeldags. Skovs Mad har en passion for det klassiske, der giver muligheden for at lave de kendte retter, med respekt for råvarerne og smagen.
Foretter- 1. 2 tarteletter med høns i asparges.
- 2. Gravad og røget laks med salat og rævesauce.
- 3. Rejecocktail med asparges og tomatdressing.
Hovedretter
- 1. Kalvesteg stegt som vildt med surt, sødt, waldorfsalat samt brune og hvide kartofler med flødevildtsauce.
- 2. Gammeldags oksesteg med syltede løg, bønner, surt og sødt, smørristede kartofler og skysauce.
- 3. Sprængt svinekam med peberrodsfløde, friske grøntsager, persillekartofler og smørsauce.
Desserter
- 1. Kold grand marnier fromage med mandler og chokolade, hertil appelsinsauce.
- 2. Rubinsteinkage.
- 3. Frugt/eller bærtærte efter sæson med hjemmerørt vanilleis.
Natmad
- 1. Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.
- 2. Grovboller med 3 slags pålæg og 2 oste.
- 3. Kyllingesalat med hvidløg og persille.
3 retter og natmad frit valg kr. 428,00 pr. kuvert
3 retter uden natmad frit valg kr. 375,00 pr. kuvert
Se også vores andre menuer:
Julefrokost buffet
Tapas menu
Grillarrangementer
Buffet